Over ons

Een letterlijk gat in de markt

BouwMijnWebsite.com is ontstaan uit behoefte van mijzelf. Als webdesigner zie ik dat heel veel mensen een website willen hebben, maar vaak hier weinig geld voor beschikbaar hebben. Het idee van BouwMijnWebsite.com is om dit gedeelte van de markt een hoge prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor een laag tarief.

Maar #HoeDan???

Het idee is gevormd om de paginabouwer genaamd Divi. Divi is een super makkelijk te gebruiken tool die opties biedt voor mij als developer en ook voor u als klant.

Divi biedt ook honderden templates die gemaakt zijn voor een laptop, tablet, mobiel of elk ander scherm. Door middel van deze voortgebouwde layouts is het maken van een website minder werk, wat direct door werkt naar u als klant.

Ook komt elke website met een pluginpakket die uw site sneller, fijner en vooral veiliger maakt. Deze plugins zijn:

  • Divi 4.0 (normaal €89/jaar)
  • SEOpress Pro (normaal €39/jaar)
  • WhatsApp Chat Pro (normaal €15)
  • Scheduled Posts Pro (normaal €59/jaar)
  • Alpine Pro Security (normaal €49/jaar)
  • Alpine Pro Performance Pack (normaal €49/jaar)
  • WP Swift Contol (normaal €48/jaar)

Vragen staat vrij, ook vrij van prijs!

Een andere rede voor mijn hoge prijs-kwaliteitsverhouding is omdat ik geen telefonische ondersteuning biedt. Deze vorm van communicatie is erg duur, en om deze kosten te dekken zouden deze worden doorverwerkt naar u als klant. Dat willen we natuurlijk niet hebben! Daarom kunt u 24/7 mij mailen voor vragen, of gebruikt u het contactformulier.

Ik probeer elke dag alle vragen te beantwoorden, maar kan niks beloven…

Contact opnemen

Hosting intergratie

Ook bespaar ik een hele hoop gezeur met mijn hosting provider. Het liefste laat ik u namelijk hosten via HostMijnWebsite.com. HostMijnWebsite.com is een dienst van mij die super goedkope hosting aanbied voor mijn klanten. Doordat deze hosting 100% aansluit op uw website, is er nooit een probleem deze te integreren. Dat bespaart mij een hoop tijd, en tijd is geld. Deze besparing wordt vanzelfsprekend doorberekend aan u als klant.

Direct contact opnemen: